Cozonacul este laitmotivul acestei perioade. Cozonac aromat, cu nucă, ciocolată și stafide, sună apetisant, nu-i așa? Tocmai de aceea noi ne-am gândit și la cei care adoptă un stil de viață crudivor sau au anumite restricții alimentare și am creat cozonacul raw vegan, echivalentul cozonacului clasic, însă nepreparat termic, dar la fel de savuros.
Cu un aluat simplu și curat, din faină, apă și ulei de cocos, tarta cu lămâie devine excepțională prin crema pe bază de lapte de migdale, ulei de cocos, zeamă de lămâie și ulei esențial de lămâie. Desertul este completat de fulgii de migdale albe și semințele de cânepă.
Salam de biscuiti Ingrediente: biscuiti (faina de grau, ulei de florea soarelui, fructoza, bicarbonat de sodiu, otet de mere), ulei de cocos, coaja de lamaie bio, curmale, cacao, rahat turcesc, […]