Tel: 0727483032

Despre

Despre

Lorelicious este un proiect delicios cu principii plant-based. A debutat din dorința de a aduce o nouă perspectivă asupra alimentației și își dorește redefinirea conceptului de desert.

Desertul plant-based este mai mult decât after-lunch, poate fi mic-dejun sau gustare consistentă, datorită complexului de nutrienți pe care îl deține.

Dulciurile noastre sunt fără zahăr, cu ingrediente sănătoase, inspirate din nevoile omului modern, care mănâncă conștient și tinde către o alimentație echilibrată .

Desertul poate fi și sănătos, nutritiv și delicios în același timp.

 

 

 

Ceea ce noi producem sunt fie reinterpretări ale deserturilor clasice în varianta plant-based, fie preparate unice, cu ingrediente folosite mai ales în bucătaria vegană.

 • Deserturi raw, complexe din punct de vedere nutritiv, procesate doar in blender, fără ca elemente benefice din ingredientele folosite sa fie compromise, ci să fie păstrate 100%.
 • Deserturi fără coacere, definite la temperaturi scăzute, precum cele cu agar-agar, batoanele proteice cu superfoods, bars de ciocolată sau unt de arahide.
 • Deserturi la cuptor din făinuri fără gluten sau făinuri integrale, îndulcite cu fructe uscate, sirop de agave sau fructoză din fructe sau legume, precum banana bread, carrot cake, zuchini sau beetroot bread.
 • Deserturi clasice reinterpretate, precum eclair-ul sau cheesecake-ul, tartele sau plăcintele, construite cu grijă din ingrediente plant-based, precum lapte vegan, de migdale, de ovăz, de orez, brânză tofu sau brânză de caju, unt vegan sau smântână de cocos.

 

Principiile pe baza cărora funcționăm ne definesc:

 • Coloranții nu doar că sunt 100% naturali, dar sunt de fapt, superfoods .
 • Conservanții sunt antioxidanți din superfoods, adică sunt benefici, și nu nocivi.
 • Facem ciocolată handmade, din cacao alcalinizată; facem peanut butter homemade.
 • Folosesc atât fructe, cât și legume în procesul de producție.
 • Folosim pudre proteice, nutritive.
 • Alegem ingredientele cu grijă și drag, pentru a avea rezultate pe măsură.
 • Iubim ceea ce facem și e un stil de viată, nu doar un business.

Bună! Mă numesc Lorelei. Sunt bucătar, cofetar vegan și trainer de vegan cooking.

Sunt pasionată de gastronomia plant-based. Îmi găsesc inspirația în propriul stil de viață, dar și în interacțiunea cu oamenii alături de care lucrez. Cea mai importantă sursă de inspirație este, însă, relația cu clienții mei și feedbackurile de la aceștia. Îmi doresc să ajung cât mai aproape de nevoile lor și să construim împreună soluții.

Alimentația plant-based are un potențial imens și are nevoie să fie înțeleasă, iar eu am făcut din asta o misiune. Fascinația pentru preparatele pe bază de plante îmi este stârnită constant de către generozitatea cu care natura ne oferă din resursele ei. Am învățat să le utilizez responsabil, cu înțelegerea faptului că pot construi în jurul meu o lume în care echilibrul, iubirea și compasiunea sunt conceptele principale de funcționare.

Deserturile vegane sunt pentru mine un challenge constant. Am construit sute de rețete de prăjituri pe care cu recunoștință le-am oferit oamenilor. Versatilitatea ingredientelor și puritatea acestora mă motivează să promovez acest gen de deserturi. Am descoperit o mulțime de elemente cu un conținut ridicat de nutrienți pe care le pot folosi în prepararea acestora și simt că e nevoie să le fac să ajungă la cât mai mulți oameni.

Cred în servirea desertului ca experiență în sine. Propun o gamă de deserturi care aduc împreună gusturi, texturi, arome și culori care stimulează mai multe simțuri în același timp – văz, gust, miros și au calitatea de a genera bucurie.